Knihovna města Ostravy – pobočka Gurťjevova

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ne, neníBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ano jeTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ano jeVyhrazené parkovací místo - ne, není
Kategorie: Knihovny

Adresa

Gurťjevova 8, 700 30 Ostrava-Zábřeh

Vstup

Plocha před vstupními dveřmi je rovná s povrchem asfaltu. Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají mechanicky směrem ven (průjezdová šířka hlavního křídla 74 cm, výška prahu 1,5 cm, bez madla). Dveře jsou umístěny v nice (šířka 176 cm, hloubka 20 cm). Za vstupními dveřmi se v zádveří nachází schodiště (10 schodů). Dvoukřídlé dveře zádveří se otevírají mechanicky směrem do zádveří (průjezdová šířka hlavního křídla 89 cm, bez prahu a madla). Knihovna se nachází ve 3.NP (2. patro) budovy střediska volného času. Jednokřídlé mechanicky otevíratelné dveře knihovny se otevírají směrem ven (průjezdová šířka 88 cm, výška prahu 2 cm, bez madla) a jsou umístěny v nice (šířka 116 cm, hloubka 43 cm).

Interiér

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Podlahu tvoří z větší části lino a dlažba. Odbavovací pult je umístěn ve výšce 110 cm, odkládací pult ve výšce 65 cm s hloubkou podjezdu 20 cm. Jednotlivá podlaží budovy jsou zpřístupněna pomocí schodiště (12+12 schodišťových stupňů, šířka 139 cm).Na chodbě se nachází dvoukřídlé mechanicky otevíratelné dveře (průjezdová šířka hlavního křídla 85 cm, bez prahu a madla).

Výtah

V prostoru budovy se výtah nenachází.

WC

V budově se nenachází upravená toaleta.

Parkování

V blízkosti budovy se nenachází vyhrazené parkovací stání.

Datum aktualizace

01/2017

Fotografie